x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Desery » Słodkości - Desery » Fale dunaju

Fale dunaju
Składniki obliczone na Porcji
» 2.00łyźeczka/i proszku do pieczenia
» 2.00sztuka jajka
» 1.00szklanka/i mąki
» 1.00szklanka/i cukru
» 2.00łyźeczka/i cukru waniliowego
» 1.00kostke/i margaryny
» 1.00opakowanie budyniu
» 4.00łyźka/i kakao
» litr/y mleka


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Cukier, proszek do pieczenia i cukier waniliowy utrzeć z jajkami.
2 Wymieszać z mąką.
3 Ciasto podzielić na pól, do jednej części dodać kakao.
4 Jaśniejszą część wylać na blachę, a następnie część ciemną.
5 Ciasto piec 30 min w 190 C.
6 Budyń rozrobić według zaleceń i wymieszać z kostką masła, wylać na upieczone ciasto.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Drink pomarańczowy Sałatka z parówki z octem balsamicznym Pomidorówka z ryżem Wątróbka z drobiu w sosie Krem serowy Sałatka z tuńczyka z pomidorem Pieczarki w cieście francuskim Biała kiełbasa w sosie piwnym Zapiekanka z szpinakiem i ziemniakami Szparagi z szynką i sosem Śledzie w sosie czosnkowym Naleśniki z kurczakiem Krewetki w sosie śmietanowym Rolada szpinakowa Pieczone uda Fasolka po bretońsku Zapiekanka z mielonym Muffinki czekoladowe z bananami według Nigelli Delikatna jajecznica Makrela z Warzywami Fasolka z sałatą Sałatka egipska Zupa z węgorza Pasta pomidorowa z jajkiem Bigos wiosenny Sernik polski! Schab i ziemniaki Pasta rybna Smażony węgorz z ziemniakami Surówka z białej kapusty z papryką
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas