x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Regional » Europa » Hiszpania » Pikantne klopsy meksykanskie

Pikantne klopsy meksykanskie
Składniki obliczone na Porcji
» kg mięsa mielonego
» 1.00sztuka papryki chilli
» 1.00sztuka jajka
» 2.00łyźka/i oleju
» 1.00łyźeczka/i tabasco
» 1.00szklanka/i bułki tartej
» 1.00łyźka/i bazylii
» 1.00łyźka/i oregano
» 2.00łyźeczka/i ostrej papryki


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Mięso mielone, jajko, sos tabsco, posiekaną papryczkę chilli, 1/4 szklanki bułki tartej,bazylię, oregano i ostrą paprykę wymieszać razem.
2 Z powstałej masy zrobić kulki, które należy obtoczyć w bułce tartej.
3 Pulpety smażyć na oleju.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Chłodnik z botwinki Sałatka letnia Fasolka szparagowa w bułce tartej Czosnkowe spaghetti Jajko na szpinaku Kiełbaski po chińsku Krem z czarnej fasoli, Zupa meksykańska Ziemniaki czosnkowe Ragu alla bolognese Turecka zupa z soczewicy z cytryną Sałatka do mięs Surówka z rzeżuchą Spód do pizzy Sos winegret z cytryną Portugalskie słodkie tosty Pasta łososiowa z ogórkiem kiszonym Zapiekanka z szpinakiem i ziemniakami Pasta rybna Fasolka szparagowa Konfitura jabłkowa Ciasto bananowe Sałatka z rzodkiewką Masło czosnkowe ze szpinakiem Tuńczyk z curry Buraczki Pomidorki ze szpinakiem Smażona kiełbasa w sosie korniszonowym Śledzie po kaszubsku Kolorowa sałatka z winegret Idealne naleśniki ? przepis podstawowy
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas