



- Pyszne wspomnienia zAle meksyk! PysznaZ cyklu "smaki zimi"Obłędnie pyszna kuchUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledZastanawiałam się coJa-gotuje.plłatwy przepis na Szyłatwy przepis na Sałłatwy przepis na SałSałatka przepis GrusSałatka z krewetekPrzekąski na zimnoPrzekąski na zimnoPrzepisy Ricotta z sPrzepisy Tort śmieta
Rybne pulpetySkładniki obliczone na Porcji » kg ryby
» kg ziemniaków
» 3.00łyźka/i masła
» 1.00sztuka cebuli
» 1.00sztuka jajka
» 2.00szczypta soli
» 1.00łyźeczka/i pieprzu
» 3.00łyźka/i oliwy z oliwek
Kcal
0.00Czas przygotowania ok.
ca. Min.Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.Okres odpoczynku
ca. 0 Min.Poziom trudności
prosteAutor:
Kucharka2012
/ Zdjęcie Autor: Recenzje: 0 Komentarze: 0Tak ugotujesz ten przysmak:1 Rybę zmielić. 2 Ziemniaki obrać, ugotować i rozgnieść na puree. 3 Zmieloną rybę, ziemniaki, jajko, masło, pieprz, sól i drobno posiekaną cebulkę wymieszać. 4 Z otrzymanej masy ulepić kulki, smażyć na patelni do momentu zarumienienia się.
Ten przepis nie ma odpowiedniego winaSuper!Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!
xNowa książka kucharska: Tytuł książki
xUtwórz nową kategorię
xpolecićTwoje imię: Proszę wpisać swoje imięTwój e-mail: Proszę podaj adres e-mailProszę podać adres e-mailOdbiorca e-mail: Proszę podać adres e-mailProszę podać adres e-mailWiadomość: