x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie pierwsze » Przekąski na zimno » Twaróg z ogórkiem

Twaróg z ogórkiem
Składniki obliczone na Porcji
» 3.00sztuka ogórka kiszonego
» 1.00opakowanie twarogu półtłustego
» 1.00łyźeczka/i pieprzu
» 5.00łyźka/i śmietany
» 2.00szczypta soli


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Ogórki pokroić w kosteczkę, dodać twaróg.
2 Do całości dodać śmietanę, przyprawy i dokładnie wymieszać.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Salatka z parmezanem i krewetkami Surówka na szybko Surówka z kapusty pekińskiej Szynka w sosie Młoda kapustka z ziemniakami Sałatka fit z jajkiem Naleśniki z serem i kiwi Bułeczki Paluszki serowe Sos tysiąca wysp Ruloniki z kurczaka Kurki z ryżem Delikatna sałatka Fasolka szparagowa Makaron ze szpinakiem i serem Kanapeczki z miodem Sałatka owocowo warzywna Mus brzoskwiniowy Ryba po grecku Śledzie w sosie śmietanowym kanapka meksykańska Pulpety z pieczarkami Czekoladowe ciasteczka Greckie suflaki Barszczyk z uszkami Jajka sadzone Babka piaskowa Sałatka z serem, czosnkiem i ananasem Bigos Pieczone uda
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas