x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Specjalne przysmaki » Tradycyjne rodzinne » Liny w śmietanie

Liny w śmietanie
Składniki obliczone na Porcji
» 300.00gram lina
» 4.00szczypta soli
» 1.00opakowanie kwaśnej śmietany
» 1.00pęczek kopru


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Liny oczyscic i posolić.
2 Włożyć do garnka, zalać śmietaną i gotować do momentu zgęstnienia.
3 Dodać koperek i podawać na półmiskach.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Śledziowa sałatka z rukolą Sałatka z kaszy bulgur Surówka z papryki i porów Nalesnik z kurczakiem i sosem czosnkowym Rolada boczkowa Ruska zupa buraczkowa Pulpety w sosie pomidorowym Gołąbki w sosie Pudding z jabłek Spaghetti Bolognese Krem z grzybów Roladki drobiowe z szynką i szpinakiem Holenderski garnek pyszności Deserserowy z marakująi mango Barszcz Polski Mercimekli kofte Sałatka z szynką i jajkiem Rolada z wieprzowiny z porem i pieczarkami Fasola po bretonsku Kotlety mielone Gruszka w bekonie z dressingiem Balsamico Serek waniliowy z rodzynkami Kawa z pieprzem Naleśniki z serem i kiwi Włoska sałatka z pieczarek Rosyjska sałatka Ziemniaki po węgiersku Surówka obiadowa z zielonej sałaty Pasta z tuńczyka i selera naciowego Przepis Babka w polewie lukrowej
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas