x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Regional » Europa » Polska » Babka piaskowa

Babka piaskowa
Składniki obliczone na Porcji
» 8.00sztuka jajka
» 1.00kostke/i margaryny
» 1.00szklanka/i cukru
» szklanka/i maki
» 2.00opakowanie budyniu wanilowego
» 2.00łyźka/i maki tortowej
» 1.00sztuka pomaranczy
» 2.00łyźeczka/i proszku do pieczenia


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. 1 Std. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Margaryne utrzec z cukrem, dodawac zoltko, sok z pomaranczy i starta skorke.
2 Make, budyn, proszek do pieczenia dodac do masy.
3 Bialka ubic i dodac do masy.
4 Blache wylozc papierem i wylac ciasto. Piec godzine w 170 C.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Sałatka z lodami Ostre skrzydełka Zupa ogórkowa z koperkiem Ryba w słodkiej zalewie octowej Pulpeciki w sosie śmietanowym z frytkami Łosoś z granatem i szpinakiem Zupa z soczewicy Francuskie paluszki Sałatka z pieczarek i sera Pieczony filet z lososia Przepis na Żeberka w sosie z kluskami Surówka z kapusty kiszonej Dżem tuskawkowo czekoladowy Tortilla z kurczakiem Wołowina z warzywami Drink pomarańczowy Surówka z rzeżuchą Puree ziemniaczane Pasta al Tonno Sałatka z piersi kurczaka Gulasz z jelenia w czerwonym winie Sos tysiąca wysp Twaróg z rzodkiewką Sałatka warzywna w ziemniakach Pasztet z selera Barszcz Polski Sos agrestowy Carpaccio rybne z kawiorem Pomidorki ze szpinakiem Grecka zupa z kurczakiem
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas