x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Specjalne przysmaki » Dania w 10 minut » Koktajl brzoskwiniowy

Koktajl brzoskwiniowy
Składniki obliczone na Porcji
» 1.00litr/y jogurtu naturalnego
» 5.00sztuka brzoskwiń


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Brzoskwinie obrać, wyjąć pestkę, pokroić i zmiksować. Dodać jogurt i wymieszać.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Sałatka z kiełbasą Serek Feta w panierce Muffinki czekoladowe z bananami według Nigelli Ostre ciasto serowe Gulasz z jelenia w czerwonym winie Sernik z brzoskwiniami Spaghetti Bolognese Zupa brokułowa Kurczak w sosie curry Śledzie w sosie śmietanowym Łosoś z granatem i szpinakiem Sałatka łososiowo-krabowa Krupnik z żołądkami Grillowane pikantne pomidory Sałatka azjatycka z wieprzowiną Sałatka włoska Koktajl brzoskwiniowo - pomarańczowy Zupa z łososia Ryba w soli Ostra sałatka z białej fasolki Baklava Włoski kalafior z pomidorami Makaron ryżowy Boczek z grilla Szynka w sosie Rogaliki z ciasta fancuskiego Pieczone banany Smażona Wątroba Wołowa Pikantne klopsy meksykanskie Kotlety mielone z mięsa mieszanego
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas