x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie główne » Drób » Rosół

Rosół
Składniki obliczone na Porcji
» 3.00sztuka skrzydełek
» 1.00litr/y wody
» 3.00sztuka marchwi
» 2.00sztuka pietruszki
» 1.00sztuka cebuli
» 1.00kostke/i rosołową
» 1.00łyźeczka/i pieprzu
» 1.00pęczek natki pietruszki


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • Rosół




/ Zdjęcie
Autor: aagaa93
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Skrzydełka wrzucić do garnka i zalać litrem wody, zagotować.
2 Do całości dodać pokrojone warzywa.
3 Cebulkę przyrumienić na patelni i dodać do zupy.
4 Wrzucić kostkę rosołową
5 Przyprawić pieprzem i dodać natkę pietruszki.
6 Podawać z makaronem.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Kluski lane na mleku Flaczki wołowe Lekka sałatka owocowa z miodem Placki ziemniaczane Włoski dip Sałatka z serem feta Krem z czarnej fasoli, Zupa meksykańska Koktajl brzoskwiniowo pomarańczowy Ogórkowo-serowa sałatka Brownies Mrożona kawa Sałatka z kapustą pekińską Ciasteczka marchewkowe Sos z białego wina z jajkiem Pancakes z jeżynami Krem z grzybów Surówka z pomarańczą i papryką Babka z orzechami Belgijskie naleśniki Sadzone po japońsku Jak usmażyć wątróbkę drobiową Jak ugotować ryż Ciastka francuskie Kurczak po grecku z pieczonymi ziemniakami Sałatka z tuńczyka Kulki z wieprzowiny Karkówka z grilla Zielony sos Sałatka z selera naciowego Ryba w soli
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas