



- Pyszne wspomnienia zAle meksyk! PysznaZ cyklu "smaki zimi"Obłędnie pyszna kuchUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledZastanawiałam się coJa-gotuje.plłatwy przepis na Szyłatwy przepis na Sałłatwy przepis na SałSałatka przepis GrusSałatka z krewetekPrzekąski na zimnoPrzekąski na zimnoPrzepisy Ricotta z sPrzepisy Tort śmieta
Ryba po węgierskuSkładniki obliczone na Porcji » 900.00gram ryba
» 1.00szczypta sól
» 4.00łyźka/i mąka
» 1.00łyźka/i margaryna
» 1.00sztuka cebula
» 1.00szklanka/i woda
» 4.00łyźka/i koncentrat pomidorowy
» 1.00szklanka/i śmietany
» 1.00sztuka cytryna
» 3.00szczypta mielona papryka
» 3.00łyźka/i cukier
Kcal
0.00Czas przygotowania ok.
ca. Min.Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.Okres odpoczynku
ca. 0 Min.Poziom trudności
normalneAutor:
aagaa93
/ Zdjęcie Autor: Recenzje: 0 Komentarze: 0Tak ugotujesz ten przysmak:1 Ryby oczyścić, podzielić na małe płaty, posolić i opruszyć mąką . 2 Ryby usmażyć na rozgrzanym tłuszczu. 3 Obrać cebulę, posiekać i zarumienić na oleju. Dodać do tego mąkę i zasmarzyć całość. 4 Dolać wodę, koncentrat pomidorowy, usmażone ryby i zagotować . 5 Dolać do wszystkiego śmietanę i sok z całej cytryny. 6 Doprawić cukrem, solą, pieprzem i papryką.
Ten przepis nie ma odpowiedniego winaSuper!Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!
xNowa książka kucharska: Tytuł książki
xUtwórz nową kategorię
xpolecićTwoje imię: Proszę wpisać swoje imięTwój e-mail: Proszę podaj adres e-mailProszę podać adres e-mailOdbiorca e-mail: Proszę podać adres e-mailProszę podać adres e-mailWiadomość: