x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Specjalne przysmaki » Wegetariańskie » Kurczak z warzywami na parze

Kurczak z warzywami na parze
Składniki obliczone na Porcji
» 2sztuka liści laurowych
» 2sztuka fileta z kurczaka
» 100gram młodej marchwi
» 100gram batatu
» 100gram drobnej szparagi zielonej
» 100gram młodych porów
» 100gram młodych ziemniaków
» szczypta soli i pieprzu


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • Kurczak z warzywami na parze




/ Zdjęcie
Autor: Anna Kolibaj
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Do rondla wlej wodę , dodaj 2 liście laurowe, zagotuj. Do wrzątku włóż mięso, przykryj pokrywką i gotuj 5 minut na małym ogniu.
2 W tym czasie najlepiej umyj warzywa. Marchew obierz, batat pokrój na kawałki długości 5 cm, odetnij ogonki fasoli i końce porów.
3 Wszystkie warzywa umieść we wkładce w garnku do gotowania na parze i gotuj około 10 minut.
4 Gdy mięso będzie gotowe, wyjmij z wody, odsącz i pokrój w cienkie plastry. Ułóż je na talerzach, rozmieść obok nich warzywa. Dopraw solą i pieprzem i podawaj od razu.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Wołowina z warzywami Lekka sałatka z moreli Czekoladowe babeczki z lukrem. Koktajl brzoskwiniowy Rosół przepis tradycyjny Kawa z pieprzem Koktajl truskawkowo bananowy Surówka z gorszkiem Kotlet schabowy z ziemniakami Przepis na jagodzianki Pyszne paróweczki Buraczki Karkówka z mizerią i pieczonym ziemniakiem Gołąbki w kapuście Kurczak z sosem słodko kwaśnym Sałatka z soczewicą Owsianka kakaowo-bananowa Dip pietruszkowo - czosnkowy Pieczarki w cieście francuskim Smażona kiełbasa w sosie korniszonowym Grillowany łosoś na makaronie Sandacz po włosku Burek - Börek - ciasto jufka z nadzieniem Dip czosnkowy Gruszka zapiekana w bekonie Biały sos Ryż z kurczakiem i pieczarkami Awokado z krewetkami Naleśniki z dżemem i lodami Krem z dyni
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas