x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie główne » Grzyby » Smażone grzyby

Smażone grzyby
Składniki obliczone na Porcji
» 2sztuka szalotki
» 800gram pieczarek
» 2łyźka/i soku z cytryny
» 1łyźka/i oliwy
» 10gram masła
» 50gram migdałów całych obranych ze skórki
» szczypta soli i pieprzu
» 2łyźka/i natki z pietruszki


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • Smażone grzyby




/ Zdjęcie
Autor: Anna Kolibaj
Recenzje: 1
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Szalotki obierz i drobno posiekaj. Nóżki pieczarek odetnij , umyj kapelusze i pokrój na średnie plasterki i pokrop sokiem z cytryny.
2 Na patelni rozgrzej oliwę, dodaj sklarowane masło. Szalotki smaż na średnim ogniu przez około 5 minut. Dołóż migdały i grzyby. Wszystko razem podgrzewaj około 15 minut, mieszając od czasu do czasu drewnianą łyżką.
3 Dopraw do smaku solą i pieprzem. Przełóż na talerzyk lub salaterki i posyp natką z pietruszki.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Łazanki Faszerowane warzywa Surówka na szybko Ziemniaki z karkówką Kisiel cytrynowy Parówki po meksykańsku Krem z zielonego groszku Koktajl jagodowo-arbuzowy Sos chrzanowy Zapiekanka z warzywami Zapiekanka z ziemniaków na smalcu Smażona Wątroba Wołowa Jajecznica z pomidorami Parzucha Sałatka jarzynowa Sałatka z buraczano- orzechowa Sałatka z kaczką Zupa grzybowa Szynka w sosie Deser ryżowy Mrożona kawa Frytki z kiełbasą i sosem Pasta łososiowa z ogórkiem kiszonym Dip paprykowy Zupa migdałowa Koktajl pomidorowo-jogurtowy Piersi kurczaka na słodko - kwaśno Sałatka ziemniaczana Placki z dzemem Fasolka po bretońsku
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas