



- Pyszne wspomnienia zAle meksyk! PysznaZ cyklu "smaki zimi"Obłędnie pyszna kuchUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledZastanawiałam się coJa-gotuje.plłatwy przepis na Szyłatwy przepis na Sałłatwy przepis na SałSałatka przepis GrusSałatka z krewetekPrzekąski na zimnoPrzekąski na zimnoPrzepisy Ricotta z sPrzepisy Tort śmieta
Tarta z warzywamiSkładniki obliczone na Porcji » 1/2sztuka zielonej papryki
» 1sztuka cebula czerwona
» 1ząbek czosnku
» 1sztuka marchwi
» 1sztuka cukini
» 1pęczek szczypiorku
» 1pęczek pietruszki
» 2plaster szynki
» ciasto na tartę
» 2łyźka/i oliwy
» 4sztuka jajka
» 2łyźka/i odtłuszczonego mleka
» szczypta sól, pieprz
Kcal
0.00Czas przygotowania ok.
ca. Min.Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.Okres odpoczynku
ca. 0 Min.Poziom trudności
prosteAutor:
Anna Kolibaj
/ Zdjęcie Autor: Anna Kolibaj Recenzje: 0 Komentarze: 0Tak ugotujesz ten przysmak:1 Piekarnik rozgrzej do temperatury 220 C. Paprykę umyj, usuń gniazdo nasienne,pokrój miąższ w kostkę. Czosnek i cebulę obierz i posiekaj. 2 Marchew i cukinię obierz i pokrój w kostkę. Zioła posiekaj i umyj. Szynkę posiekaj w wąskie paseczki. 3 Formę do tart wyłóż ciastem. Między czasem rozgrzej patelnię, smaż na patelni przez 3 minuty paprykę, czosnek i cebulę. Dodaj natkę pietruszki i wymieszaj. Warzywa rozłóż na cieście, dodaj paseczki szynki. 4 W misce roztrzep jajka z mlekiem, dopraw solą i pieprzem. Wylej warzywa. 5 Wstaw do piekarnika na 20 minut. Tarte podawaj na ciepło lub zimno, posypaną szczypiorkiem.
Ten przepis nie ma odpowiedniego winaSuper!Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!
xNowa książka kucharska: Tytuł książki
xUtwórz nową kategorię
xpolecićTwoje imię: Proszę wpisać swoje imięTwój e-mail: Proszę podaj adres e-mailProszę podać adres e-mailOdbiorca e-mail: Proszę podać adres e-mailProszę podać adres e-mailWiadomość: