x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Desery » Ciepłe desery » Beza

Beza
Składniki obliczone na Porcji
» 2sztuka białka
» 120gram cukru
» 1szczypta soli


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. 1 Std. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • Beza




/ Zdjęcie
Autor: Anna Kolibaj
Recenzje: 1
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Do białek dodać szczyptę soli ubij je na sztywno. Podczas ubijania dodaj nie wielką ilość cukru.
2 Ubitą masę przełóż do rękawa cukierniczego z okrągłą lub karbowaną końcówką i uformuj nie wielkie bezy na blasze wyłożonej pergaminem.
3 Wstaw na mniej więcej godzinę do piekarnika rozgrzanego do 120 stopni. Obniż temperaturę lub całkowicie wyłącz na kilka minut, jeżeli będą rumienić się zbyt szybko.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Spaghetti z sezamem Sałatka z kapustą chińską i marchewką Kalafior z curry Kruche ciasteczka swiateczne Wędzony łosoś z truskawkami Kokosanki Ostry dip turecki Kalafior z bułką tartą i masełkiem Parówki z kartofel salat szaszłyki rybne z warzywami Banany w mleku kokosowym Sos pomidorowy Chłodnik z botwinki Surówka z selera i pietruszki Ziemniaki pieczone z serem Dżem jabłkowo-malinowy Krem serowy Cebule faszerowane Makaron z serem Pasta z tuńczyka i selera naciowego Zupa gulaszowa Konfitura jabłkowa Krewetki w boczku z sosem czosnkowym Twaróg z rzodkiewką Tarta budyniowo - jagodowa Sałatka warzywna w ziemniakach Rolada z grzybami Dip paprykowy Jogurt z owocow mrozonych Piers kurczaka w sosie ostrygowym
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas