x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie główne » Pasta » Jaja faszerwoane tuńczykiem

Jaja faszerwoane tuńczykiem
Składniki obliczone na Porcji
» 4sztuka jajka ugotowane na twardo
» 1puszka/i tuńczyka w sosie własnym
» 4łyźka/i majonezu
» 1łyźka/i chrzanu
» 2łyźka/i drobno posiekanej natki z pietruszki
» 1łyźka/i szpianku ugotowanego i zmiksowanego
» 1pęczek rzodkiewki lub pomidora do ozdoby
» sól


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • Jaja faszerwoane tuńczykiem




/ Zdjęcie
Autor: Anna Kolibaj
Recenzje: 2
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Jaja obrać, przekroić wzdłuż. Wyjąć żółtka i starannie utrzeć je z łyżką majonezu, rozdrobionym tuńczykiem i chrzanem, osolić do smaku.
2 Połówki białek wypełnić masą, tak, aby uzyskały kształt całych jaj. Z reszty majonezu oraz szpinaku przyrządzić sos, wymieszać go z natka pietruszki i rozsmarować na dni półmiska.
3 Faszerowane jaja przybrać małymi rzodkiewkami lub ćwiartkami pomidorów i ułożyć na półmisku z sosem.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Delikatna jajecznica Fasolka szparagowa Mizeria z koperkiem Żurek Omlet z kiełbasą i pomidorami Ostre skrzydełka Smażone parówki z cebulą i serem Francuskie paluszki Pierożki z ciasta filo Leczo Babka z orzechami Dip jogurtowy z czosnkiem i szczypiorkiem Ragu alla bolognese Zupa ziemniaczana Sos beszamelowy Kulki ryżowe Dżem z gruszek Gulasz z jelenia w czerwonym winie Sos pomidorowy Pasta śledziowa z jajkami koktajl truskawkowy Pyszne warzywa Sałatka z serem i jabłkami Pasta z tuńczyka Klopsy zapiekane boczkiem, mozarella i sosem pomidoro smietanowym Ser feta na ostro Wędzony łosoś z truskawkami Łosoś w panierce Chili con carne Niemiecka sałatka ziemniaczana
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas