x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Sałatki i suroweczki » Sałatki » Surówka obiadowa z zielonej sałaty

Surówka obiadowa z zielonej sałaty
Składniki obliczone na Porcji
» 1 zielona sałata
» 1 por
» 1średnie jabłko zielone
» kilka kropel soku z cytryny
» pęczek szczypiorku
» 2łyźka/i oliwy z oliwek
» szczypta sól ziołowa
» szczypta pieprz cytrynowy


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:




/ Zdjęcie
Autor:
Recenzje: 0
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Zieloną sałatę umyć, osuszyć i porwać na kawałki.
2 Białą część pory umyć i pokroić w cienkie półplasterki. Potem obrać jabłko i pokroić w kostkę: Skropić sokiem z cytryny.
3 Szczypiorek drobno posiekać.
4 Potem przełożyć zieloną sałatę, por, jabłko i szczypiorek do miski. Dodać oliwę z oliwek. Wszystko wymieszać dobrze. Przyprawić do smaku. Surówkę pasuje super dodatek do drugiego dania.
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Gołąbki z sosem pomidorowym Zapiekanka z makaronem i mięsem mielonym Ruloniki z kurczaka Rogaliki z ciasta fancuskiego Makaron z serem mascarpone Placek jogurtowy z malinami Owocowe orzeźwienie Pieczone banany Rogaliki Mizeria z koperkiem Sałatka z marchwi Kurczak po grecku z pieczonymi ziemniakami Grillowane osmiorniczki na ruccoli Sałatka z jajkiem i kalafiorem Kurki z ryżem Pierogi z kapustą i grzybami Jajecznica Fasolka po Egipsku Sok owocowy Surówka z kapusty pekińskiej Truskawki z mascarpone Pulpety rybne Serek Feta w panierce Kaczka faszerowana Krewetki w sosie śmietanowym Ciastka francuskie Placki ziemniaczano-marchewkowe Pasta z tuńczyka i selera naciowego Ricotta z sosem malinowym Zupa szczawiowa
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas