



- Pyszne wspomnienia zAle meksyk! PysznaZ cyklu "smaki zimi"Obłędnie pyszna kuchUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledZastanawiałam się coJa-gotuje.plłatwy przepis na Szyłatwy przepis na Sałłatwy przepis na SałSałatka przepis GrusSałatka z krewetekPrzekąski na zimnoPrzekąski na zimnoPrzepisy Ricotta z sPrzepisy Tort śmieta
Gulasz drobiowySkładniki obliczone na Porcji » 400gram piersi z kurczaka
» 1  żółta papryka
» 1 czerwona papryka
» 1/2litr/y bulionu lub woda i kostka rosołowa
» 2łyźka/i sosu sojowego
» 1łyźeczka/i papryki mielonej słodkiej
» 1 cebula
» 1ząbek czosnku
» mały kawałek pora
» 1łyźka/i mąki
» 3łyźka/i śmietany
» sól i pieprz
» olej
Kcal
0.00Czas przygotowania ok.
ca. Min.Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.Okres odpoczynku
ca. 0 Min.Poziom trudności
prosteAutor:
Ewa Biala
/ Zdjęcie Autor: Ewa Biala Recenzje: 1 Komentarze: 0Tak ugotujesz ten przysmak:1 Pierś, cebulkę i paprykę pokroić w kostkę. Czosnek i pore posiekać. Pierś z cebulą i czosnkiem podsmażyć na oleju. Potem zalać bulionem. Dodać por i papryke. 2 Teraz doprawić do smaku z sosem sojowym, papryczka słodką oraz solą i pieprzem. Tak dusic ok. 10 minut. 3 Po 10 minutach sos zabielić śmietana i zagęścić mąką rozrobioną w wodzie. Gotowac jeszcze 3 minuty. Podawac z ryzem lub ziemniaczkami. Smacznego!
Ten przepis nie ma odpowiedniego winaSuper!Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!
xNowa książka kucharska: Tytuł książki
xUtwórz nową kategorię
xpolecićTwoje imię: Proszę wpisać swoje imięTwój e-mail: Proszę podaj adres e-mailProszę podać adres e-mailOdbiorca e-mail: Proszę podać adres e-mailProszę podać adres e-mailWiadomość: