x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

Utwórz nowy profil Nie pamiętasz hasła?
Follow Me on Pinterest
Przepisy » Rodzaj menu » Danie pierwsze » Przekąski na ciepło » FASOLKA SZPARAGOWA POLANA BUŁKĄ TARTĄ

FASOLKA SZPARAGOWA POLANA BUŁKĄ TARTĄ
Składniki obliczone na Porcji
» 1kg fasolka szparagowa świeża- zielona, lub żółta
» 1/2szklanka/i bułka tarta
» 120gram masła
» sól i pieprz
» 1 cebula
» 4łyźka/i octu
» 2łyźka/i cukru


Kcal
0.00
Czas przygotowania ok.
ca. Min.
Czas gotowania/pieczenia ok.
ca. Min.
Okres odpoczynku
ca. 0 Min.
Poziom trudności
proste
Autor:
  • FASOLKA SZPARAGOWA POLANA BUŁKĄ TARTĄ




/ Zdjęcie
Autor: Puschi Puh
Recenzje: 2
Komentarze: 0
Tak ugotujesz ten przysmak:
1 Fasolkę dobrze umyć, obciąć końcówki z obu stron i gotować do miękkości (15 minut) w dobrze osolonej wodzie. Teraz roztopić na wolnym ogniu w rondlu masło i dodać ok. 1/2 szklanki bułki tartej i zrumienić. Po ugotowaniu, odcedzić fasolę i dobrawic sukrem, sola, pieprzem i na koncu octem.
2 Posiekac cebulke w kosteczki i dodac do fasolki i polać zrobioną ciepłą omastą. Smacznego, naprawde super dostawka!
 

Ten przepis nie ma odpowiedniego wina
 
Super!

Tutaj można zeskanować kod kreskowy z telefonem - i masz przepis zawsze przy sobie!
Miłej zabawy!


Kliknij tutaj, aby zobaczyć powiększenie QR-Kodu

 
Komentarze innych użytkowników
 

 
 
x
Login
Zaloguj się z jednym klikiem
twitter facebook google
Zaloguj się
Nazwa użytkownika lub E-mail:
Nazwa/Hasło
Hasło:

x
 Nowa książka kucharska: Tytuł książki


 
x
 Utwórz nową kategorię


 
x
polecić
Twoje imię:
Proszę wpisać swoje imię
Twój e-mail:
Proszę podaj adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Odbiorca e-mail:
Proszę podać adres e-mail
Proszę podać adres e-mail
Wiadomość:
 
x
 
Makaron żytni razowy z sosem pomidorowym i kurczakiem Rosół chiński Pyszne kanapki Twaróg brzoskwiniowy Sałatka z krewetkami Masło kawiorowe Sałatka z kalafiora z czosnkiem Mielone z cukinią po turecku Genewski sos Sałatka z bazylią Bagietka z mięsem Mielone w sosie paprykowym z ryżem Zupa serowa z grzankami Tuńczyk z warzywami w majonezie Zapiekanki z Kiełbasą i cebulką Krakersy na słodko Omlet z warzywami Roladki z tortilli z pastą jajeczną Czekoladowe ciasteczka Jajka po wiedeńsku Ostra jajecznica Karkówka z mizerią i pieczonym ziemniakiem Ryż w pomidorach Barszcz ukrainski Japoński rosół Kanapeczki z miodem Kurczak na słodko Delikatna jajecznica Sałatka egipska Ziemniaki w maśle z jajkiem
 


Nasi Partnerzy
Reklamuj u nas